Showroom

Zoekt u een jonge occasion? Of bent u van plan om op korte termijn een tweedehands auto aan te schaffen? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onderhoud, de APK keuring of een reparatie aan uw auto. Vakgarage Eigenraam in Vlaardingen geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw occasion. Dit geldt ook voor de aankoop van een nieuwe auto.

 

Proefrit

Heeft u een occasion gezien in ons aanbod die u bevalt? U bent van harte welkom om een proefrit te maken. Wanneer u een proefrit wilt maken raden wij u aan om eerst te bellen of e-mailen. Zo weten wij van uw komst en kunnen wij de auto voor u gereed maken. Het maken van een proefrit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Vergeet u niet uw rijbewijs mee te nemen?

Zoekopdrachten

Het is altijd prettig om uw auto bij een vertrouwd autobedrijf te kopen. Is uw droomoccasion niet aanwezig binnen ons aanbod? Geen probleem! Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij met plezier op zoek naar de door u gewenste auto. Uiteraard gebeurt dit geheel kosteloos en in samenspraak met u.

 

Wij beschikken over veel contacten en een uitgebreid netwerk in de autobranche. Hierdoor is ons bereik groter dan de auto's die op internet geadverteerd worden. Bent u op zoek naar uw droomauto? Neem dan contact met ons op!

  

Inruilen en taxeren

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!