Over ons

Vakgarage Eigenraam is een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.

 

Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen

Historie

In 1953 begonnen Henk en Roel Eigenraam met brommer verhuur. Het bedrijf werd al snel uitgebreid met onder meer een universele garage en in 1960 werd het Peugeot dealerschap toegevoegd aan het bedrijf. Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in de familie en aangesloten bij Vakgarage.  In 2016 werd besloten om te stoppen met het dealerschap van Peugeot en verder te gaan als Vakgarage Eigenraam om de lokale klant beter te kunnen bedienen.

 

Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 280 autobedrijven die allemaal lid zijn van BOVAG. Dankzij ons lidmaatschap bij Vakgarage kunnen wij iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto. Alle auto’s zijn gewaarborgd van volledige fabrieksgarantie. Daarnaast voeren wij onderhoud en reparaties uit met kwaliteits-onderdelen.

 

Erkend leerbedrijf

Vakgarage Eigenraam is een Erkend Leerbedrijf. Dit betekent dat wij scholieren en studenten de kans geven om het auto vak in de praktijk te brengen. Hiervoor moeten wij een verschillende eisen voldoen. Zo is er bij ons altijd een leermeester aanwezig.

 

Groen gedaan

Ook zijn wij onderdeel van Groen Gedaan! Dit betekent dat wij voorloper zijn op het gebied van duurzaamheid en voldoen wij aan de laatste duurzaamheidseisen.